Ring Pasquale Bruni 16000R

Pasquale Bruni

Ref.: 16000R
Merk: Pasquale Bruni

Ring Pasquale Bruni 16000R

Pasquale Bruni

Ref.: 16000R
Pasquale Bruni
* Ring in rosé goud 18 Kt
* Diamanten - 0,58 Kt
* Bezet met roze chalcedoon, rode granaat, maansteen, rookkwarts en carneool -
4,05 Kt
* Diamant kleur / zuiverheid : F-G/VVS-VS

Voor eventuele prijsschommelingen zie algemene voorwaarden.
€ 7790
Snelle verzending, gratis vanaf € 7000.00!

downloadDownload deze PDF en ontdek uw ringmaat

downloadDownload hier onze brochure

Doelgroep Dames
Categorie Ring
Edelsteen Diamant
Half-edelsteen Chalcedoon
Materiaal / kleur Goud / Rosé

Ring Pasquale Bruni 16000R - Figlia Dei Fiori

Deze ring uit de collectie "Figlia Dei Fiori" van het merk Pasquale Bruni is vervaardigd uit 18 Kt roze goud. Bezet met diamanten met een totaal karatage van 0,58 Kt. De diamanten hebben de kleur F-G en zuiverheid VVS-VS. Bezet met roze chalcedoon, rode granaat, maansteen, rookkwarts en carneool, met een totaal cartage van 4,05 Kt.
Het merk Pasquale Bruni staat gekend voor zijn bloemen die de kleuren van de lucht, de ruimte en de aarde aannemen en een boeket dromen tot leven brengen. Juwelen KIMBERLY is een officiële dealer van Pasquale Bruni.

Uw Pasquale Bruni  juwelen online kopen doe je bij Juwelen Kimberly Online met een gerust hart.

  • 14 dagen ruilrecht
  • Altijd verzekerd en vlotte levering

Pasquale Bruni juwelen

Het verhaal van het Italiaanse juwelenmerk begint in 1968. Op twintigjarige leeftijd creëert de creatieve jongeman Pasquale Bruni luxueuze en unieke handgemaakte sieraden in zijn atelier in Valenza. Dochter Eugenia en zoon Daniele stappen mee in het avontuur met een eigenzinnige juwelencollectie als resultaat.

Sinds 2001 geeft Eugenia een eigentijdse ziel aan elke nieuwe collectie. Hierbij laat ze zich inspireren door de natuur en experimenteert ze met kleuren en vormen voor een extra vrouwelijke toets.

Met ongekende passie en expertise ontwerpt de Bruni-familie uitzonderlijk creatieve en hoogwaardige juwelen waarbij de liefde voor de vrouw centraal staat. Elk sieraad is een expressie van pure passie. Een emotie die gevoeld wordt door iedereen die het draagt!