Geef uw oud goud nieuw leven....

Misschien hebt u thuis nog ergens gouden sierraden liggen die u niet meer draagt. Of u hebt juwelen geërfd die uw persoonlijke smaak niet zijn, maar de emotionele waarde weerhoudt u ervan om deze te verkopen. Begrijpelijk, maar een zonde om deze zomaar ergens in een kastje te laten liggen. Bij juwelen Kimberly bieden wij u verschillende mogelijkheden om dit kostbaar goud nieuw leven in te blazen.

  • Inruilen voor een cadeaubon of cash.

Wij geven u voor uw oud goud contant geld of een cadeaubon, zodat u er een mooi nieuw juweel en/of horloge voor kunt uitzoeken uit ons uitgebreid assortiment.

  • Inruilen voor een juweel uit de collectie Emotions.

Onze collectie transformatie-juwelen Emotions biedt u een zeer ruim assortiment aan. U kunt uw oud goud bij ons inruilen voor een van deze juwelen en u betaalt enkel het maakloon ervan. Uw juwelen krijgen een nieuwe look en behouden hun sentimentele waarde. Indien mogelijk zetten wij zelfs uw edelstenen in uw nieuw juweel.

  • Inruilen voor een volledig uniek ontwerp.

Grootmoeders ring verwerken in uw trouwring? Dat kan! Naast bovenstaande opties bieden wij u de mogelijkheid aan om uw oude sierraden om te ruilen voor een volledig eigen en uniek ontwerp. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Samen met u ontwerpen wij het juweel waar u van droomt. Alles tot in de puntjes afgewerkt. Want naast gepassioneerd goudsmid met oog op perfectie is Vincent ook zetter van edelstenen. Een unieke combinatie die ervoor zorgt dat wij alles in eigen atelier kunnen uitvoeren.

De dagkoers van goud wisselt regelmatig, voor de huidige koers kunt u dan ook best even contact met ons opnemen of u komt even langs in onze winkel te Nieuwpoort-Bad. Om u een correcte prijs door te kunnen geven moeten wij de sierraden namelijk kunnen beoordelen op karaat, gewicht,… .