Stel uw eigen trouwring samen

AURODESIGN  is een prestigieuze collectie van trouw- en relatieringen. Je vind er ontwerpen in uiteenlopend stijlen, materialen en afwerkingen. Originaliteit en vakmanschap typeren de AURODESIGN ring. De diamanten gebruikt in deze collectie zijn van een uiterst hoge kwaliteit met de helderheid VS (Very Small Inclusions). Niet alleen het esthetische aspect van deze ring werd vakkundig uitgewerkt. Van ontwerp tot afwerking werd er uitermate veel aandacht gegeven aan het draagcomfort.

Bijna elke AURODESIGN ring beschikt over de zogenaamde Comfort Fit, een speciale bolling aan de binnenzijde waardoor hij uitermate aangenaam is om te dragen. Dit is dé ring die u uw leven zult lang met plezier zult dragen. Elke ring komt met een echtheidscertificaat en 2 jaar garantie tegen fabricagefouten. Is je ring te groot of te klein geworden? Dan kun je deze binnen de 6 maand na aankoop gratis van maat laten veranderen.

Alsof dit alles nog niet voldoende reden is om te kiezen voor AURODESIGN, wordt er bij deze collectie een gratis diefstalverzekering aangeboden gedurende een periode van 3 jaar. Kom langs en vraag naar de voorwaarden. Bovendien behoren extra diamanten of variaties op bestaande modellen tot de mogelijkheden.

Ga snel naar de configurator en ontwerp zelf je eigen AURODESIGN trouwring.

Alle binnengravures (naam, datum) gebeuren door ons gratis ! 

 

 1. Kies uw budget
 2. Aantal stenen
 3. Gewenste materiaal
 4. Collectie AURODESIGN
 5. Duid eventueel de gewenste stijl aan
 6. Kies uw ring en ga aan de slag met het ontwerp.
  1. ringbreedte
  2. profiel
  3. dikte
  4. afwerkingen
  5. diamantzettingen