Het kiezen van uw trouwringen is een van de vele belangrijke stappen wanneer u gaat trouwen. Deze ring wordt het symbool van jullie liefde. Deze ring verdient dan ook alle mogelijkheden en door te kiezen van één van onze exclusieve ringen hebt u die kans.

Bij juwelen Kimberly kunt u vanaf 0 beginnen. Volledig uniek, net zoals u en uw partner. Maak een afspraak en wij nemen alle tijd om samen met u uw droomjuweel te ontwerpen. Of neem een kijkje in ons aanbod Aurodesign, Mémoire en Traditions en ga aan de slag met de ring configurator waarmee u uw trouwring volledig zelf kan afwerken naar eigen smaak.  Eenmaal de ring ontworpen, bewaart u het ontwerp of noteert u het referentienummer en wij helpen u verder alle details op punt te zetten.

Stappenplan

Ontwerp met onze configurator uw eigen droom trouwring. Mocht het zijn dat er iets niet duidelijk zou zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder om uw droomrealisatie waar te maken.
 

 1. Kies uw budget
 2. Aantal stenen
 3. Gewenste materiaal
 4. Collectie (onze gamma bevat vnl. Aurodesign, Mémoire en Traditons)
 5. Duid eventueel de gewenste stijl aan
 6. Kies uw ring en ga aan de slag met het ontwerp.
  1. ringbreedte
  2. profiel
  3. dikte
  4. afwerkingen
  5. diamantzettingen

Ontdek onze eindeloze mogelijkheden

Als je een trouwring koopt bij Juwelen Kimberly dan kies je voor een trouwring van pure kwaliteit die gemaakt is met oog voor detail en dit met een héél uniek karakter. Het liefst draag je natuurlijk een trouwring die niet alleen goed past, maar ook goed bij jou past. Bij Juwelen Kimberly kun je zelf bepalen hoe je trouwring eruit komt te zien door de configurator te gebruiken. Zo kun je de trouwringen aanpassen aan je eigen wensen.  

Ontwerp uit de hand van Goudsmid Vincent Hannotte

U wenst ook een unieke trouwring? U hebt een prachtig idee maar weet niet hoe het verder moet? U heeft een oud juweel dat u wenst samen te smelten in uw nieuwe trouwring? Aarzel dan niet en contacteer ons nog vandaag. We helpen u graag verder om uw droom trouwrring tot leven te brengen. Na een verkennend gesprek gaan wij aan de slag. Vincent zorgt steeds voor een perfecte afwerking, zo kan u jaren genieten van uw unieke dag.

De productie van onze sieraden vindt plaats in ons eigen atelier. We combineren de traditionele technieken met de allerlaatste nieuwe snufjes zoals 3D-ontwerp. Uw juweel wordt van A tot Z bij ons aangemaakt. 

Tijdens ons gesprek wordt direct op papier geschetst. Zo krijgt u als klant direct een idee van uw maatwerk. Om het technische gedeelte van het sieraad duidelijk te maken, laten we dikwijls andere sieraden, materialen en edelstenen zien als voorbeeld. Zo krijgt u een compleet beeld bij de schets van de uiteindelijke trouwring. In veel gevallen wordt een prijsberekening gemaakt aan de hand van het ontwerp. Soms moeten we nog iets uitzoeken voor het ontwerp en in dat geval geven we naderhand de prijsopgave door.  Uiteraard mag u altijd even nadenken of overleggen voor u ons akkoord geeft.

Contacteer ons

Juwelen Kimberly

Albert I laan 140
8620 Nieuwpoort-Bad

Tel: +32 476 434 594
info@juwelen-kimberly.be

BE 0463 480 252

Maak u afspraak online.