Naast een deskundig advies voor aankoop hechten wij een even grote waarde aan onze dienst na verkoop. In onze juwelierswinkel te Nieuwpoort-Bad beschikken wij over een eigen reparatieatelier uitgerust met de meest moderne apparatuur. Hierdoor kunnen wij alle reparaties in eigen beheer uitoefenen.

U kunt bij ons terecht voor alle reparaties of onderhoud aan uw horloge of juwelen.

Horloges

U kunt bij ons terecht voor al uw reparaties aan uw horloge, ook wanneer wij geen officieel dealer zijn van het merk.

  • vervangen van bandjes
  • vervangen van kroon en drukknopen
  • vervangen van de batterij
  • nieuw glas plaatsen
  • vast zetten van wijzerplaat, indexen
  • nazicht van automatisch horloge
  • waterdichtheidstest
  •  …

Ons atelier beschikt over de meest moderne apparatuur om uw horloge volledig volgens de fabrieksnormen te meten, af te regelen en volledig te kunnen controleren op waterdichtheid. We beschikken over een grote voorraad aan de meest standaard vormen in ronde glazen, waardoor de reparatietijd tot een minimum wordt herleid. Bovendien zijn wij gehomologeerd om reparaties uit te voeren aan exclusieve horlogemerken.  

Juwelen

Ook voor de reparaties van uw juwelen kunt u bij ons rekenen op afwerking tot in de puntjes.

Uw ring vergroten of verkleinen? Een ketting, armband of oorring herstellen? Elk werkje wordt vakkundig afgewerkt. Naast goudsmid is Vincent Hannotte ook zetter van edelstenen. Het zetten van briljanten of kleurstenen in bestaande of nieuwe juwelen is bij ons dus in zeer deskundige handen. Ons hyper modern atelier beschikt bovendien ook graveermachines, waardoor wij uw juwelen snel kunnen voorzien van mooie, fijne gravures.

Is uw juweel niet kapot, maar heeft het eerder een grondige onderhoudsbeurt nodig? Geen enkel probleem, wij zorgen ervoor dat uw juwelen hun glans terugvinden.

Naast de reparaties van uw juwelen kunt u bij ons terecht om met uw oude (gouden) juwelen een geheel nieuw en uniek sieraad te laten ontwerpen.  Wij begeleiden u van ontwerp tot afwerking.