Eigen atelier voor creatie en herstelling - Unieke ontwerpen op maat.
Voor een gepersonaliseerd juweel bent U van harte welkom bij Juwelen Kimberly.

Naast een deskundig advies voor aankoop hechten wij een even grote waarde aan onze dienst na verkoop. In onze juwelierswinkel te Nieuwpoort-Bad beschikken wij over een eigen reparatieatelier uitgerust met de meest moderne apparatuur. Hierdoor kunnen wij alle creaties en reparaties in eigen beheer uitoefenen. 
Goudsmid Vincent Hannotte voor kwaliteit op maat!
In zijn eigen atelier, worden op ambachtelijke wijze, unieke handwerk en met veel liefde voor het vak sieraden ontworpen, bewerkt en gerepareerd geheel naar uw wens.
U kunt bij ons terecht voor alle reparaties of onderhoud aan uw juwelen of horloge.

Juwelen

Om zoveel mogelijk aandacht en tijd te kunnen besteden aan het doorspreken van de wensen en het ontwerp werkt Goudsmid Vinvent Hannotte op afspraak. Tijdens het eerste gesprek luisterten Kathy Capron en Vincent Hannotte naar uw wensen, de ontwerpfase is vanzelfsprekend erg belangrijk en wordt begeleid met diverse voorbeelden. Vorm, sfeer, kleur en details van de voorbeelden kunnen gebruikt worden om een zo persoonlijk mogelijk model, volgens uw wensen, te ontwerpen. Kathy Capron en Vincnet Hannotte maken tijd voor uw ontwerp. Ze houden ervan om hun klanten beter te leren kennen zodat het juweel de juiste persoonlijke touch krijgt.
Ook voor de reparaties van uw juwelen kunt U bij ons rekenen op afwerking tot in de puntjes!

 • Uw ring vergroten of verkleinen? Een ketting, armband of oorring herstellen?
 • Heeft u nog maar één gouden oorbel en u wilt er graag weer één bijgemaakt hebben.
 • Is de maat van uw trouwring niet goed meer of is er een steen uit de zetting gevallen.

Elk werkje wordt vakkundig afgewerkt. Naast goudsmid is Vincent Hannotte ook zetter van edelstenen. Het zetten van briljanten of kleurstenen in bestaande of nieuwe juwelen is bij ons dus in zeer deskundige handen. Ons hyper modern atelier beschikt bovendien ook graveermachines, waardoor wij uw juwelen snel kunnen voorzien van mooie, fijne gravures.
Is uw juweel niet kapot, maar heeft het eerder een grondige onderhoudsbeurt nodig? Geen enkel probleem, wij zorgen ervoor dat uw juwelen hun glans terugvinden.
Naast de reparaties van uw juwelen kunt u bij ons terecht om met uw oude gouden juwelen een geheel nieuw en uniek sieraad te laten ontwerpen.  
Uw oud goud laten omsmelten tot een nieuw sieraad!
Samen bespreken we de mogelijkheden en maken we een mooi nieuw ontwerp met of zonder toevoeging van diamant, kleursteen. Zo wordt het een uniek en persoonlijk sieraad, wat u weer jaren met plezier kan dragen. Zo krijgt uw oude goud een nieuw leven! Wij begeleiden u van ontwerp tot afwerking.

 

Horloges

U kunt bij ons terecht voor al uw reparaties aan uw horloge, ook wanneer wij geen officieel dealer zijn van het merk. Meester-uurwerkmaker Vincent Hannotte zorgt voor het onderhoud en de herstelling van uurwerken in zijn atelier. Vincent werkt vakkundig en met de grootste zorg. We hebben een grote voorraad batterijen om ze in uw horloges te vervangen. Hetzelfde geldt voor glazen. De revisie van prestigieuze horloges is ook onze kracht. We accepteren horloges van alle merken, zelfs horloges waarvan we het merk niet volgen.
Elk horloges hebben een minimum aan onderhoud nodig.
De "rhabillage" van uw automatisch horloge (gemiddelde revisie, in elke horlogerie) is het proces van het demonteren van alle onderdelen om ze één voor één te controleren en schoon te maken, en ze vervolgens weer in elkaar te zetten met een onthutsende precisie, voor stiptheid. onfeilbaar.

 • nieuwe binnenwerk plaatsen
 • nieuwe plas plaatsen
 • nazicht van automatisch uurwerken
 • vervangen van bandjes
 • vervangen van kroon en drukknopen
 • vervangen van de batterij
 • vast zetten van wijzerplaat, indexe
 • waterdichtheidstest
 •  …

Ons atelier beschikt over de meest moderne apparatuur om uw horloge volledig volgens de fabrieksnormen te meten, af te regelen en volledig te kunnen controleren op waterdichtheid. We beschikken over een grote voorraad aan de meest standaard vormen in ronde glazen, waardoor de reparatietijd tot een minimum wordt herleid. Bovendien zijn wij gehomologeerd om reparaties uit te voeren aan exclusieve horlogemerken.  
Heeft u een vraag over een herstelling of wenst u een afspraak te maken?
Contacteer ons, wij helpen u graag verder.