Goudsmid Vincent Hannotte

Het creatieve brein achter Juwelen Kimberly.

Een gepassioneerde goudsmid met een ongekende liefde voor het vak. Het streven naar perfectionisme vertaalt zich in alles wat hij  doet. Of het nu gaat om een eenvoudige batterijservice, een nieuwe horlogeband plaatsen of het herstellen van uw mechanisch uurwerk ...  . Alle herstellingen worden professioneel, deskundig en onder waarborg in eigen atelier uitgevoerd. U kunt er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Misschien droomt u wel over de creatie van uw eigen prachtjuweel of de transformatie van uw oude juwelen? Met een uiterste professionaliteit en zorg creëert Vincent Hannotte in eigen atelier, de Kimberly Collection. Juwelen ontworpen met liefde om van te houden.

U kan terecht bij ons voor

  • Creatie van uw droomjuweel: ring, trouwring, verlovingsring, halsketting, armband, ...
  • Maatwerk: volledig naar uw wensen en smaak
  • Alle herstellingen van sieraden in ons eigen atelier
  • Professioneel reiniging van juwelen 
  • Herstellen van uurwerken
  • Uurwerkbanden vervangen in leder of metaal
  • ...

Uw eigen droomcreatie?

U wenst ook een uniek juweel? U hebt een prachtig idee maar weet niet hoe het verder moet? U heeft een oud juweel dat u graag een nieuw leven zou toeschenken? Aarzel dan niet en contacteer ons nog vandaag. We helpen u graag verder om uw droomjuweel tot leven te brengen. Na een verkennend gesprek gaan wij aan de slag. Vincent zorgt steeds voor een perfecte afwerking, zo kan u jaren genieten van uw uniek juweel.

De productie van onze sieraden vindt plaats in ons eigen atelier. We combineren de traditionele technieken met de allerlaatste nieuwe snufjes zoals 3D-ontwerp. Uw juweel wordt van A tot Z bij ons aangemaakt. 

Uw juweel krijgt bij ons een verhaal...

Tijdens ons gesprek  wordt direct op papier geschetst. Zo krijgt u als klant direct een idee van uw maatwerk. Om het technische gedeelte van het sieraad duidelijk te maken, laten we dikwijls andere sieraden, materialen en edelstenen zien als voorbeeld. Zo krijgt u een compleet beeld bij de schets van het uiteindelijke persoonlijke sieraad. In veel gevallen wordt een prijsberekening gemaakt aan de hand van het ontwerp. Soms moeten we nog iets uitzoeken voor het ontwerp en in dat geval geven we naderhand de prijsopgave door.  Uiteraard mag u altijd even nadenken of overleggen voor u ons akkoord geeft.

Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad is uw sieraad reeds na enkele weken klaar. U wordt door ons persoonlijk gecontacteerd met een datum van afhaling. Samen met uw juweel krijgt u een certificaat van garantie. We zijn er zeker van dat u deze dag nooit zal vergeten. 

Contacteer ons

Enkele van onze realisaties