20 jan.

Ring op maat

Een prachtig juweel. Deze prachtige gepersonaliseerde ring is gezet met een roze toermalijn, cabochon geslepen en diamanten. Deze creatie is in 18k witgoud.

-  Always to remember ...

AS SIERADEN

Elke overledene verdient een waardig eerbetoon en een geëerde herinnering. Met dit asjuweel kunt u uw geliefde dichtbij u hebben.

Na het verlies en de crematie van een geliefde, kunt u de behoefte voelen om deze dicht bij u te hebben. U kunt de urne op een bevoorrechte plaats in uw huis plaatsen, of ervoor te kiezen om wat as in een asjuweel te doen, dat u altijd bij u zult dragen. Het dragen van een asjuweel is persoonlijke en een gemakkelijke manier om een ​​dierbare te herdenken. Mocht u meer informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan ​​tot uw beschikking om u vrijblijvend te helpen bij uw keuze.

We danken onze klant voor het vertrouwen in onze ambacht.

Meer informaties? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail info@juwelen-kimberly.be of per telefoon +32 476 434 594, wij staan ​​tot uw beschikking voor alle bijkomende informatie.

#Goudsmid #Juweelontwerper #Sieraadontwerper #Maatwerk #Uniekering #WijHelpenUGraag #PassionForDetailandPerfection #EigenAtelier #MadeInBelgium????????#Goudsmidatelier #Handmadewithlove #Goldsmith #Newcreation #Handgemaakt #Herstellingen #Creaties #Surmesure #Juwelier #Eigencreaties #Maatwerk #Zetwerk #Sieraden #Ambacht #AmbachtelijkeJuwelier #GepersonaliseerdeCreaties #AmbachtelijkeSieraden #Uurwerkhersteller #Reparaties #Handwerk