Uw artikel besteld via de online webshop van Kimberly  juwelen is niet geheel naar wens? U kunt deze bij ons zonder problemen ruilen of retourneren, tot uiterlijk 14 dagen na de aflevering van uw bestelling. Indien u wenst gebruik te maken van het herroepingsrecht dient u ons schriftelijk, per post of per mail op de hoogte te stellen hiervan, binnen de termijn van 14 dagen na aflevering. Dit kan ook via ons retour/ruil formulier. Download hier.

Uiteraard kunnen wij enkel goederen voor retour aannemen indien deze compleet zijn, onbeschadigd en ongedragen. Controleer dus ook altijd uw pakketje bij ontvangst op beschadigingen. Indien dit het geval is vragen wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Elk artikel die retour wordt gestuurd wordt ook effectief gecontroleerd op bovenstaande vereisten. Indien wij vaststellen dat het artikel toch beschadigd is door gebruik, zullen wij het desbetreffende artikel naar u terug verzenden. De verzendingskosten hieruit voorvloeiend zullen in dit geval ter uwer laste zijn.

Uitzonderingen : de volgende artikelen kunt u niet retourneren of ruilen :

Elk artikel die op verzoek van de klant werd gegraveerd – gemaakt en/of vermaakt – naar wens en op maat gemaakt

Hoe gaat u nu het best te werk?

  1.                 Download ons retour/ ruilenformulier (zie algemene voorwaarden)
  2.                 Vul deze helemaal in
  3.                 Verzend het artikel samen met het formulier, certificaten en eventueel ontvangen geschenken, in originele verpakking naar onderstaand adres :

Juwelen Kimberly

Albert I laan 140

8620 Nieuwpoort-Bad

Geef bij het versturen een voorkeur aan een aangetekende zending. De verantwoordelijkheid van het verzenden ligt namelijk bij u en op deze manier bent u verzekerd tegen verlies of diefstal. U dient de goederen uiterlijk veertien dagen nadat u heeft aangegeven de overeenkomst te willen herroepen aan ons terug te zenden of te overhandigen.

Uiteraard bent u steeds van harte welkom in onze winkel te Nieuwpoort-Bad mocht u er de voorkeur aan geven om langs te komen. Echter hou ook hier rekening met het herroepingsrecht van 14 dagen.

Hebt u verder nog vragen aarzel dan zeker niet om ons even te contacteren. Wij helpen u graag verder.

info@juwelen-kimberly.be